Álomesküvő külföldön...

Álomesküvő külföldön...

...ha festői környezetben, szűk körben házasodnátok


Abban az esetben, ha nem profira bízzátok az esküvőszervezést, a szervezéssel rengeteg a tennivaló és az idegeskedés a számtalan apró részlet, váratlan fordulat miatt. Egy külföldi esküvőnél a szervezés terhe lekerülhet a vállatokról, nektek csupán az utazást kell lefoglalnotok, s a többit már általában az utazásszervező és külföldi partnere intézi.

Egy nagy létszámú esküvő akár többmilliós költséggel járhat, valamint a hozzá adódó nászút árával összevetve egy külföldi esküvő az árát nézve is versenyképes.


<?=$vendor->name?>
Szatmár Cottage Boutique Hotel

12

Esküvői helyszín, Tunyogmatolcs

<?=$vendor->name?>
Articsóka Design

12

Meghívókészítés, kreatív szakember, Nyíregyháza

<?=$vendor->name?>
Bodnár Zoltán

12

Vőfély és ceremóniamester, Nyíregyháza

Újabb indok egy külföldi szertartás mellett, hogy a külföldi esküvők öltözéke az égövi adottságok és szokások miatt sokkal kényelmesebb és a rokonok kritikus tekintetei nélkül szabadabban megválasztható. Ha rövidnadrágban és mezítláb szeretnétek, hát legyen! Ha csak ketten akarjátok kimondani a boldogító döntést egy sziklaszirt tetején, hát legyen!

Egy külföldi esküvő ideális választás számotokra, ha szűk körű szertartásra vágytok és nem szeretnétek több szár vendéget fogadni. Így magatok dönthetitek el, kit visztek magatokkal a külföldi helyszínre, s akár meghitt kettesben is utazhattok, hogy átadhassátok magatokat a romantikus pillanatoknak, mint például a tengerparton, naplementében, mezítláb a homokban, vagy akár Velencében gondolázva kimondani a boldogító igent…

A ceremónia után már kezdődhet is az álomnászút, nincs feleslegesen eltöltött idő pakolással, csomagolással. Az esküvő helyszínén a kiválasztott szálloda kényeztető szolgáltatásai gondoskodnak a pihenésről és kikapcsolódásról.

<?=$vendor->name?>
Articsóka Design

12

Meghívókészítés, kreatív szakember, Nyíregyháza

<?=$vendor->name?>
Bodnár Zoltán

12

Vőfély és ceremóniamester, Nyíregyháza

<?=$vendor->name?>
Stejerné Hegyi Krisztina

12

Szertartásvezető, Budapest



Íme néhány helyszín, melyek csodás környezettel várnak benneteket, mennyiben nem Magyarországon mondanátok ki a boldogító igent:

Görögország

Mint esküvői helyszínt, talán a Mamma Mia! és a Bazi nagy görög lagzi című filmek tették igazán híressé Görögországot. Akár a Skopeloszt és Szkiathoszt választjátok, akár Santorinit, Krétát vagy Rodoszt, a mesés, vibrálóan kék tenger és a vakítóan fehér épületek, valamint a mennyei ételek gondoskodnak róla, hogy igazán felejthetetlen élmény legyen a nagy nap.



Napsütötte Toszkána

Hangulatos, szőlőtőkékkel borított zöld lankák, mesébe illő naplementék, romantikus települések, balzsamos itáliai borok, ínycsiklandozó ételek, gyönyörű tengerpart – Toszkána maga a földi paradicsom, amelynél tökéletesebb esküvői helyszínt el sem lehetne képzelni. Már csak azért sem, mert az olaszok vendégszeretőek és nyitottak.



Horvátország

Strandok festői sziklákkal, gyönyörű erdőkkel, ősi látnivalókkal, csodálatos szigetekkel az Adriai-tenger közepén. Az ország szubtrópusi éghajlattal rendelkezik, így a nyarak szárazak és forróak, a tél pedig meleg és párás. Ha esküvőtök helyszínéül Horvátországot választjátok, akkor kellemesen meglephet benneteket, hogy külföldi lagzi dacára baráti árakkal és kiváló kiszolgálással találkozhattok. Csak rátok várnak a jachtok, apró szigetek és az ókori várak!



Hawaii

Egy kicsit rusztikusabb és távolibb ugyan az előzőekben említett lokációknál Hawaii, azonban a vulkánok, pálmafák, és az utánozhatatlan óceán, mind különleges kellék egy álomszép naphoz. Nem beszélve a helyiek vendégszeretetéről és arról a tényről, hogy Hawaii az USA egyik tagállama, így útközben remek (nászutas) program lehet beiktatni néhány megállót az Államokban is.



+1: Maldív szigetek

Talán a legközkedveltebb esküvői helyszín külföldön a Maldív szigetek, hiszen homokos partjai festői környezetet biztosítanak a szertartáshoz, ám jó ha tudjátok, hogy a Maldív-szigeteken nincs lehetőség hivatalos esküvőre, az ott megkötött szimbolikus esküvőt itthon nem lehet honosítani. Mindezek ellenére sok esküvőt szerveződik a szigetvilágban, klímájának, exkluzív hoteljainak köszönhetően.



Álomesküvő külföldön...
Esküvő külföldön
Álomesküvő külföldön...

2 éve

...ha festői környezetben, szűk körben házasodnátokAbban az esetben, ha nem…

Elolvasom
Eljegyeztek? Mennyi idő elteltével fogjatok hozzá az esküvőszervezéshez és melyek az első lépései?
Eljegyzés
Eljegyeztek? Mennyi idő elteltével fogjatok hozzá az esküvőszervezéshez és melyek az első lépései?

egyéve

Az eljegyzés után csábító lehet, hogy egyből elmerültök az esküvőszervezés…

Elolvasom