Álomesküvő külföldön...

Álomesküvő külföldön...

...ha festői környezetben, szűk körben házasodnátok


Abban az esetben, ha nem profira bízzátok az esküvőszervezést, a szervezéssel rengeteg a tennivaló és az idegeskedés a számtalan apró részlet, váratlan fordulat miatt. Egy külföldi esküvőnél a szervezés terhe lekerülhet a vállatokról, nektek csupán az utazást kell lefoglalnotok, s a többit már általában az utazásszervező és külföldi partnere intézi.

Egy nagy létszámú esküvő akár többmilliós költséggel járhat, valamint a hozzá adódó nászút árával összevetve egy külföldi esküvő az árát nézve is versenyképes.


<?=$vendor->name?>
Stejerné Hegyi Krisztina

12

Szertartásvezető, Budapest

<?=$vendor->name?>
DJ Tamási

12

Esküvői DJ, Debrecen

<?=$vendor->name?>
Szatmár Cottage Boutique Hotel

12

Esküvői helyszín, Tunyogmatolcs

Újabb indok egy külföldi szertartás mellett, hogy a külföldi esküvők öltözéke az égövi adottságok és szokások miatt sokkal kényelmesebb és a rokonok kritikus tekintetei nélkül szabadabban megválasztható. Ha rövidnadrágban és mezítláb szeretnétek, hát legyen! Ha csak ketten akarjátok kimondani a boldogító döntést egy sziklaszirt tetején, hát legyen!

Egy külföldi esküvő ideális választás számotokra, ha szűk körű szertartásra vágytok és nem szeretnétek több szár vendéget fogadni. Így magatok dönthetitek el, kit visztek magatokkal a külföldi helyszínre, s akár meghitt kettesben is utazhattok, hogy átadhassátok magatokat a romantikus pillanatoknak, mint például a tengerparton, naplementében, mezítláb a homokban, vagy akár Velencében gondolázva kimondani a boldogító igent…

A ceremónia után már kezdődhet is az álomnászút, nincs feleslegesen eltöltött idő pakolással, csomagolással. Az esküvő helyszínén a kiválasztott szálloda kényeztető szolgáltatásai gondoskodnak a pihenésről és kikapcsolódásról.

<?=$vendor->name?>
DJ Tamási

12

Esküvői DJ, Debrecen

<?=$vendor->name?>
Szatmár Cottage Boutique Hotel

12

Esküvői helyszín, Tunyogmatolcs

<?=$vendor->name?>
Guti Laci photography

12

Esküvői fotós, FehérgyarmatÍme néhány helyszín, melyek csodás környezettel várnak benneteket, mennyiben nem Magyarországon mondanátok ki a boldogító igent:

Görögország

Mint esküvői helyszínt, talán a Mamma Mia! és a Bazi nagy görög lagzi című filmek tették igazán híressé Görögországot. Akár a Skopeloszt és Szkiathoszt választjátok, akár Santorinit, Krétát vagy Rodoszt, a mesés, vibrálóan kék tenger és a vakítóan fehér épületek, valamint a mennyei ételek gondoskodnak róla, hogy igazán felejthetetlen élmény legyen a nagy nap.