Minden ifjú pár a legjobbat keresi

Légy szem előtt, hogy rád találjanak!

Vállalkozásod sikere benned rejlik. A FrigyreLépek pedig a legjobb megoldásokkal támogat téged!

A FrigyreLépek szolgáltató funkciói

Részletes vállalkozói profiloldal

Hozd létre a profilod és mutasd be szolgáltatásod az ifjú pároknak! A regisztráció után lehetőséged van bemutatkozó szöveg, képek, videók feltöltésére. Megadhatod kapcsolati adataid, pontos lokációd és a közösségi oldalaid közvetlen elérhetőségét. Amennyiben úgy döntesz, árlistát és egyéb pdf dokumentumot is letölthetővé tehetsz.

Részletek
Üzenet és ajánlatkérés fogadása, küldése

A házasulandók bármikor kérhetnek tőled árajánlatot, vagy küldhetnek érdeklődő üzeneteket a FrigyreLépek rendszerén belül. Ahogyan a beérkező, úgy a válaszleveleket is profilodon belül menedzselheted. Válaszaid során egyaránt lehetőséged van képek, videók és ügyviteli dokumentációk csatolására, hogy a legteljesebb ajánlattal tudj szolgálni partnereid felé.

Részletek
Társszolgáltatók felvétele

A FrigyreLépek rendszere lehetőséget ad arra, hogy vállalkozói profilodhoz társszolgáltatókat vegyél fel. Ez azt jelenti, hogy bevonhatod magad alá azokat a (szintén regisztrált) szolgáltatókat, akikkel munkakapcsolatban állsz. Amennyiben nem találod rendszerünkben a leendő partnered, egy egyszerű lépéssel felkérheted, hogy regisztráljon az oldalra.

Részletek

Kiemelt profil, statisztikai mutatók

Profilod statisztikai mutatóiból kellően részletes adatelemzést tudhatsz meg oldaladról. Látogatóid és az ajánlatkérések számát, telefonszámod megtekintését, értékeléseid, üzeneteken keresztül való megkeresésed. Ahhoz, hogy még előrébb jelenj meg a rendszer keresőjében, emeld ki profilod!

Részletek
Kedvezmények és akciók kezelése

Ajánlj egy kecsegtető kedvezményt, amellyel a szolgáltatásod aktuális árlistájának százalékos csökkentését menedzselheted. Ezen felül lehetőséged van különleges akciós csomagokat is megadni. Ez lehet folyamatos vagy lejáró időtartamú, típusát tekintve kedvezmény, ajándék és ajánlat.

Részletek
Értékelések leadása és kérése

Az esküvőjüket szervező párok és rendezvényszervezők értékelhetik szolgáltatásod, amit saját képekkel is szemléltethetnek. Ha ezt nem tennék meg automatikusan, küldj értékelésre való felkérést részükre! Minél több értékelésed van, annál előkelőbb helyre kerülsz a keresések találati listájában.

Részletek

Más szolgáltatók mondták rólunk

Mi a véleményük más szolgáltatóknak a funkciókról?

Szolgáltatói vélemény

A FrigyreLépek oldala sok lehetőséget kínál arra, hogy kellő mélységben bemutassam a szolgáltatásaim. Szuper funkciók, átlátható felület. Egészen biztos, hogy hosszú távon partnerek leszünk. Csak ajánlani tudom másoknak is, akik egy profi oldalon szeretnék hirdetni magukat mint szolgáltató és persze nem utolsó sorban ahol az üzletszerzés, munkavállalás is hozza az elvártakat. 

Szolgáltatói vélemény
Szolgáltatói vélemény

Kedvencem a Kedvezmények és akciók funkciók. Nem sok oldalon találkoztam ezzel a lehetőséggel, pedig sokszor szükség lenne rá... Az oldal remek, pont azt tudja amire mint szolgáltató szükségem van. Majd el felejtettem, hogy ami szintén kiemelendő, az a havi és éves díjcsomag. Több mint megéri kategória szerintem.

Szolgáltatói vélemény
Szolgáltatói Vélemény

Ha röviden kellene jellemezni, akkor tökéletes! Mint szolgáltató, rég kerestem egy ilyen felületet, ahol valóban kellőképpen be tudom mutatni szolgáltatásaim. Mivel sok kézműves terméket készítek, így a különböző dukomentum feltöltésének lehetősége nagyban megkönnyíti a munkám.  Így a teljes portfólióm láthatják az ifjú párok!

Szolgáltatói Vélemény
Szolgáltatói vélemény

Esküvői videósként pozitívumként ért, hogy nem csak egy, hanem bármennyi videót fel tudok tölteni a profiloldalamra. Azért ez nem egy elhanyagolható szempont, ha mozgóképpel dolgozik az ember. Kiemelném az oldal support részét is. Kedves, segítőkész és gördülékeny a kommunikáció. Csak ajánlani tudom minden kedves videós kollégának a FrigyreLépek honlapját! 

Szolgáltatói vélemény
Szolgáltatói vélemény

Fiatalos, most induló oldal. Biztos vagyok benne, hogy hamar felkapott lesz, mert nagyon átgondolt a vállalkozói profil. Mondhatnám, hogy minden beállításnak, opciónak fontos funkciója és értelme van.  Örülök, hogy az oldalra látogattam, csak pozitív véleménnyel vagyok róla. Nem kérdés, hogy erősen ajánlott kategória. Kíváncsi vagyok, majd a jövőbeni fejlesztésekre is. Csak így tovább!

Szolgáltatói vélemény

Komplex szolgáltatói profil és elérhetőségeid láthatósága

A FrigyreLépek nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatók profiljaira. A funkciókon túl, amelyek a bemutatkozásod és vállalkozásod segítik, fontosnak tartjuk, hogy könnyen rád találjanak a párok. Éppen ezért azok a felhasználók is láthatják az elérhetőségeid, akik nem regisztráltak az oldalon.

Árajánlatkérésüket is megkapod, amit a szolgáltatói felületedről küldenek feléd. Ezeket az üzeneteket (az ajánlatkérő adataival) a profilod levelezőrendszerében elolvashatod. 

Költséghatékony megjelenés

Profilodat kedvezményes áron, havi vagy éves előfizetéssel regisztrálva hozhatod létre. Minden új regisztráló részére egy hónap próbaidőt biztosítunk, hogy tesztelhető legyen az oldal összes funkciója.

Az előfizetési csomagok költségeiről az Előfizetési csomagok menüpontban tájékozódhatsz részletesen.

Nincsenek plusz modulköltségek

Az oldalon regisztrált szolgáltatók minden esetben az összes funkciót használhatják. Nincsenek plusz költséggel járó moduláris funkciók, amelyek használata az előfizetésen felüli plusz költség megfizetése után válnának használhatóvá.  

Folyamatosan fejlődő funkciók

A FrigyreLépek szem előtt tartja a folyamatos fejlődést, amik olyan fejlesztéseket jelentenek, amelyek még jobban megkönnyítik az oldal kezelhetőségét, valamint a további hasznos funkciók elérhetőségét. Számos nagyszerű fejlesztéssel találkozhatsz majd az oldalon, ami reméljük, hogy elnyeri a tetszésed. Maradj továbbra is velünk!

Jutalékmentes működés

A FrigyreLépek oldala nem kér jutalékot a sikeres munkavállalások után, ami a házasulandók és szolgáltatók között jött létre. Ez minden szempontból a Ti közös sikeretek! Ahogyan az oldal fő célja, hogy a szolgáltatókat összekösse a házasulandó felekkel, úgy a szerződéskötésetek pedig a mi örömünket és sikerünket jelenti.

Légy kiemelt szolgáltató!

Ahhoz, hogy a rendszer keresőjében az elsők között légy, válasz számodra megfelelő kiemelést. Kiemelésed a regisztráció után tudod aktiválni, a megadott díj ellenében, amely időtartama akár egy éves is lehet. Természetesen lehetőséged van napi, heti és havi időtartam megválasztására is. Kiemelt szolgáltatóként nem csupán a keresőben kerülsz előkelő helyre, hanem megjelensz a fórom adott témáinál, mint „kapcsolódó szolgáltatások”, valamint az Ötletek és inspirációk blog témák szövegtörzsében is.

Értékelés és keresőrendszer

Az oldalon mindenki értékelheti a szolgáltatásod. Véleményt írhatnak a közös együttműködésetekről, annak minőségéről, s mindezt akár fotókon keresztül is megmutathatják az ifú párok. Mint szolgáltató, lehetőséged van regálni az értékelésekre.

Minél több értékelésed van és minél részletgazdagabb a profilod, annál előrébb fogsz megjelenni a keresőben. Kérj értékelést minden megrendelődtől, hogy az elsők között légy!

Miért regisztráljak?

Magyarországon éves szinten több, mint 65.000 pár mondja ki a boldogító igent. A FrigyreLépek elsődleges célja, hogy a házasulandó feleket összekösse az országban működő esküvői szolgáltatókkal. Ugyanakkor elkötelezettségünk, hogy a házasulandó párok esküvői szervezését komplex tervezői funkciókkal segítsük.

 

Fontosnak tartjuk, hogy az oldalunkra regisztrált szolgáltatókról minden információt eljuttassunk az ifjú párokhoz. Éppen ezért minden esetben láthatók az általad megadott elérhetőségek, ahol az oldalon böngészők könnyedén vehetik fel veled a kapcsolatot akár személyesen, telefonon vagy üzenetben. S mindezt azok is megtehetik, akik nem regisztráltak az oldalra.

 

Miért érdemes ezen felül regisztrálnod a FrigyreLépek oldalára? Napjainkban szinte valamennyi vállalkozás, a multitól a kisvállalkozóig képviseli magát a világhálón, amely egy nagyon fontos, szinte megkerülhetetlen piactér. Az információáramlás gyorsasága miatt az ügyfélköröd bővítésének elsődleges helyszíne kell, hogy legyen!  A FrigyreLépek szolgáltató funkciói biztosítják, hogy potenciális jelölt légy azok számára, akik frigyre kívánnak lépni egymással.  Lehetővé teszi, hogy a megjelenési felületed könnyedén, bárhonnan frissítsd, és megújuló tartalommal szolgálj az oldalra látogatók számára. Tekintettel arra, hogy az emberek többsége ma előszeretettel kezdi meg a tájékozódást, keresést az online felületeken, előnnyel kerülsz a házasulandók látószögébe. Légy szem előtt, hogy minél többen rád találjanak!Kipróbálom