Kreatív az új klasszik

Kreatív az új klasszik

Avagy a vendégkönyvön innen és túl

A vendégkönyv mára már szinte tradicionális esküvői kelléknek számít. A pillanat, az érzések, a részvevő vendégek listájának megörökítése minden párnak fontos igénye, ezért kerestünk nektek néhány ötletet, hogyan tudjátok egy szép, kézzel fogható emlék formájában materiálisan is megőrizni a nagy napot. A következőekben néhány más nemzetek hagyományai által inspirált, valamint klasszikus és alternatív ,,vendégkönyv” következik, s hogy megkönnyítsük dolgotokat, tehetséges hazai alkotók és ötletes szolgáltatók munkáját is ajánljuk.


Időtlen és örök: a vendégkönyv

Ha a klasszikus megoldások hívei vagytok és a nagy nap folyamán is hasonló vonalon képzelitek el esküvőtök kellékeit is, mindenképpen érdemes egy egyedileg számotokra tervezett vendégkönyvet vásárolnotok. Figyelmetekbe ajánljuk az alábbi alkotók munkáit:


<?=$vendor->name?>
Kerekerdő Turisztikai Központ

12

Esküvői helyszín, Napkor

<?=$vendor->name?>
Spinnermandj

12

Esküvői DJ, Mátészalka

<?=$vendor->name?>
Articsóka Design

12

Meghívókészítés, kreatív szakember, Nyíregyháza

Ám, ha mégis valami másra szavaznátok, az alternatívák tárháza szinte végtelen. Mutatjuk:


Égig érő szerelem

A kívánságfa állítása holland esküvői szokás, ám nagyszerű ötlet lehet más nemzetek fiatal párjai számára is. A hagyományos gyakorlat szerint a vendégek egy levél alakú kartonpapírra írják rá jókívánságaikat, melyeket felakasztanak egy akár élő vagy imitált fára. Ez önmagában igazán látványos és impozáns esküvői dekoráció lehet, különösen akkor, ha a bejáratnál helyezitek el. Ezzel biztosíthatjátok, hogy minden vendégetek alkosson saját levelet számotokra, sőt, ezzel a ,,wow-effektus” is garantált, már a bejáratnál. Ugyanez a hatás elérhető az ún. ,,ujjlenyomatfával is, amikor színes tintát használva, egy papírfeületre mintáznak vendégeitek.