Kezeld egyszerűen a vendéglistád!

Vendéglista-menedzsment

Kezeld egyszerűen a vendéglistád!

Vendéglista-menedzsment funkciói

Komplex vendéglista-kezelés

A Frigyrelépek vendéglista-menedzsmentben külön egységként kezelheted a szertartás, a vacsora és a parti meghívottjait és a hozzá tartozó ültetési rendet.

Hozzátartozók, kapcsolatok felvétele

Kapcsold össze azokat a vendégeket, akik összetartoznak. Az ültetésrend tervezése során ezt a rendszer figyelembe veszi és jelzi majd.

Meghívás link segítségével (RSVP-információk)

Hívjátok meg egy link segítségével leendő vendégeiteket. Egyszerű és gyors megoldás, hogy minden fontos információ eljusson hozzátok.


Menük kezelése

Rendszerünkben minden meghívott esküvői menüjét egyszerűen és pontosan kezelhetitek. A különböző menüket csoportokra és listákra bontva követhetitek nyomon.

Ülésrend

Az ülésrendmenedzserben leültetett vendégek megjelennek a vendéglistában. Rendszerünk vendéglitsa szerkesztője össze van kapcsolva az ültetésrendmenedzserrel.

Nyomtatás, exportáls, statisztika

A kész vagy a tervezés alatt álló vendéglistátok bármikor kinyomtatható csoportok, menük, ülésrend, részvétel és egyéni listákra szűrve.

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Komplex vendéglista-kezelés

A Frigyrelépek vendéglista-menedzsmentben külön egységként kezelheted a szertartás, a vacsora (a hozzá tartozó ültetési rendet) és a parti meghívottjait. Rögzítheted, hogy kik lesznek jelen, kik nem jeleztek még vissza, vagy kik azok, akik nem tudnak részt venni az eseményen.
Kezeld egy kattintással a csoportokba rendezett meghívottakat. Például: menyasszony és vőlegény családja, rokonok, kollégák, barátok. De lehetőséged van saját csoportok létrehozásához is. Ezen felül egyedi listákkal jelölheted, kategorizálhatod a vendéglistád.
A vendégekről minden fontos információt rögzíthetsz. Név, cím, elérhetőségek. Továbbá ételallergia, ételintolerancia és jegyzet felvételéhez van lehetőséged.

Kipróbálom

Hozzátartozók, kapcsolatok felvétele

A vendégek rendszerbe való felvétele, vagy utólagos szerkesztése során egy adott meghívotthoz több hozzátartozót is megadhatsz, illetve összekapcsolhatsz. Ezután a rendszer figyelembe veszi az egymáshoz tartozók összekapcsolását. Így az asztaloknál mindenkit a megfelelő helyre ültethetsz le.

Kipróbálom

Meghívás link segítségével (RSVP-információk)

Hívd meg egy link segítségével azokat a személyeket, akiket vendégként szeretnél látni az esküvődön! A link elküldhető e-mail-ben, közösségi platformok üzeneteiben vagy az arra létrehozott egyéb felületen. A link elküldése után visszajelzést kapsz minden fontos információról. Egy család meghívásához elég csak valamelyik családtagnak elküldened a meghívást, mivel itt is lehetősége van a meghívottnak a plusz hozzátartozók kezelésére.

Kipróbálom

Menük kezelése

Rendszerünkben minden meghívott esküvői menüjét egyszerűen és átláthatóan nyomon fogod tudni követni. Megadhatod, hogy ki, milyen menüt fog fogyasztani az este folyamán. Külön figyelmet szenteltünk az ételallergia és ételintolerancia jelölésére is, hogy még véletlenül se csússzon hiba a menü megtervezése során. Ezt a meghívottak vendéglistába való rögzítése során tudod megtenni.
Ahhoz, hogy átlátható legyen a menük sokasága és fajtája, rendszerünk csoportokra bontva jeleníti meg azokat. Úgy mint: normál menü, gyerek menü, laktózmentes menü, gluténmentes menü, hús mentes menü... Minden menüt előre rögzítettünk, hogy neked csak a csoportok rendezésével kelljen foglalkoznod. Természetesen a saját menüket is hozzáadhatsz és kezelhetsz a rendszeren belül.

Kipróbálom

Ülésrend

Rendszerünk vendéglitsa szerkesztője össze van kapcsolva az ültetésrendmenedzserrel. Ez annyit jelent, hogy az ülésrend szerkesztését követően a vendéglistában is megjelennek az ültetésrendre vonatkozó adatok. Kit melyik asztalhoz ültettetek le, lebontva láthatjátok az egyes asztalokat. Ez egyszerűbb már nem is lehetne!

Kipróbálom

Nyomtatás, exportálás

A kész vagy a tervezés alatt álló vendéglistát bármikor kinyomtathatjátok csoportok, menük, ülésrend, részvétel és egyéni listákra szűrve.

Az exportálás során minden adatot egy fájlban láthattok. A rendszer a komplex vendéglistát egy excel fájlba menti le, ahol mindent megtaláltok, a legapróbb részletekig. A statisztikai adatok pedig tovább segítenek a vendéglista tervezése során.

Kipróbálom