Rajzolj másképp!

Ültetésirend-tervező

Rajzolj másképp!

Ültetésirend-tervező funkciói

Intelligens rajz funkció

Interaktív felületen tervezheted meg a vendégek ülésrendjét, s mindezt a lehető legegyszerűbben. Hozd létre az asztalokat, forgasd be a megfelelő irányba és ültesd le a vendégeket!

Vendégek egyszerű kezelése

A már elkészített vendéglistából pár kattintással asztalhoz ültetheted vendégeid. Külön csoportokba szedve látod a családtagokat, rokonokat, barátokat és a munkatársakat.

Exportálás és nyomtatás

A kész ültetési rendet bármikor kinyomtathatod vagy exportálhatod. Megoszthatod az esküvőd helyszínével, elküldheted a kreatív csapatodnak, akik a grafikai terveket készítik.

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Intelligens rajz funkció

Kezd el a lehető legegyszerűbben a vendégetek ültetésének megszervezését és megtervezését. Az intelligens rajz funkcióval hozd létre a kívánt asztaltípust, s add meg, az oldalaira helyezni kívánt székek számát. Minden oldalra tetszőleges számú széket rendelhetsz hozzá. Az asztalokat saját névvel láthatod el, s forgathatod be álló vagy fekvő pozícióba. A létrehozott asztalokat bármikor kedvedre szerkesztheted.

Kipróbálom

Vendégek egyszerű kezelése

Az ültetésrend elkezdéséhez már kész vendéglistával kell rendelkezzetek. A csoportokba összeállított meghívottakat egy kattintással a kívánt asztalokhoz tudjátok ültetni. Az egymáshoz tartozó személyek között (család, párok) kapcsolati állapotot lehet beállítani, így az ültetésrend készítése során elkerülhető, hogy az egymáshoz tartozók külön asztalokhoz kerüljenek.

Kipróbálom