Kövesd nyomon a feladataid és légy naprakész!

Teendőlista

Kövesd nyomon a feladataid és légy naprakész!

Teendőlista funkciói

Előre létrehozott, részletes teendőlista

Regisztrációd után egy részletes, alaposan átgondolt teendőlista fogad, hogy neked már csak használni kelljen.

Szabadon szerkeszthető feladatlista

Teljesen szabadon szerkesztheted a teendőlistád: módosíthatsz, törölhetsz, újat hozhatsz létre.

Szolgáltatók és költségek teendőkhöz kapcsolása

Minden egyes feladathoz hozzá tudod rendelni a kedvelt szolgáltatód és a hozzá tartozó költségvetést.

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Előre létrehozott és szabadon szerkeszthető teendőlista

Reméljük, hogy az általunk előre megírt teendőlistával időt tudsz megspórolni. Természetesen nem biztos, hogy minden pontja releváns lesz számodra, számotokra. Éppen ezért a már meglévő teendőket bármikor átírhatod, vagy más időpontot adhatsz meg a feladat elvégzésére vonatkozóan, de akár újakat is létrehozhatsz. Ha netán elmulasztottad az egyik feladatod, értesítést kapsz róla az e-mail címedre. Nem maradsz le semmiről! A vezérlőpultodon belül könnyedén tájékozódhatsz arról, hogy a megadott teendőkből eddig mennyit végeztél el és abból mennyi a fennmaradó.

Kipróbálom

Szolgáltatók és költségek teendőkhöz kapcsolása

Az egyes feladatokhoz hozzá tudod rendelni a kedvelt szolgáltatód és az ahhoz tartozó kiadásokat, amit létrehoztál a költségvetésed megtervezése során.

Így a teendőknél is visszajelzést kapsz arról, hogy hol tartasz az adott feladattal.

Kipróbálom