Menedzseld egy helyen a legfontosabb információkat!

Szolgáltatásmenedzser

Találd meg a megfelelő esküvői szolgáltatókat!

Szolgáltatásmenedzser funkciói

Részletes keresés és szűrés

Keress országosan a legnagyobb pontossággal! A részletes szűrők segítségével a számodra legmegfelelőbb szolgáltatókat találhatod meg.

Részletgazdag információk

A bemutatkozó szövegen kívül képek, videó, letölthető pdf állományok segítenek a szolgáltatók és tevékenységük megismerésében.

Kedvencek mentése

Mentsd el kedvenceid közzé a számodra szimpatikus szolgáltatókat! Rangsorold, írj feljegyzést hozzájuk, menedzseld kedvedre kedvenceid!


Árajánlatkérés

Pontosan és könnyedén tájékozódhatsz az aktuális árfekvésekről. Élj a lehetőséggel és gyűjtsd be a szolgáltatók árajánlatait!

Szolgáltatók értékelése

Értékeld az általad megismert szolgáltatókat, vagy olvasd el mások véleményét, hogy még könnyebben tudj dönteni!

Gyakori kérdések

Minden szolgáltatói oldalon megtalálod azokat a fontos válaszokat, amelyek segítenek téged a döntéshozatalban.

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Részletes keresés és szűrés

Bárhol is tervezed az esküvőtöket, a részletes szűrési lehetőségekkel könnyen megtalálod a hozzád legközelebb lévő helyszínt és szolgáltatókat. Megyén belül egy adott településre is leszűkítheted a keresésed, ami még pontosabb találatot fog eredményezni, így könnyedén feltérképezheted a vonzáskörnyezetedben lévő szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A keresésed természetesen országosan is elindíthatod.
Minden helyszín és szolgáltatás keresési eredményeit részletes szűréssel finomíthatod. Ezek fognak neked abban segíteni, hogy valóban az elvárásaidnak megfelelő szolgáltatók közül tudj majd válogatni.

Kipróbálom

Részletgazdag információk

Minden szolgáltatóról és szolgáltatásról részletgazdag információt kapsz. A bemutatkozó szövegen kívül képek, videó, letölthető pdf állományok segítenek a szolgáltatók megismerésében. A FrigyreLépek oldala arra törekszik, hogy a szolgáltatók a lehető legtöbb és legpontosabb információkat tudják megadni magukról és az általuk nyújtott szolgáltatásokról.

Kipróbálom

Árengedmények és akciók

A szolgáltatóknak és szolgáltatásoknak lehetőségük van megadni különböző akciókat és árengedményeket. Ez utóbbi a teljes szolgáltatásuk díjából való árengedmény, míg az akció egy adott időszakra vagy éppen szolgáltatásukra vonatkozó különleges kedvezmény. Az árajánlatok kérése során lehetőséged van akár egy adott kedvezményre vagy akcióra is megkérni az ajánlatokat.

Kipróbálom

Szolgáltatók értékelése

Egy nagyon jó bemutatkozás sokban segíthet abban, hogy egy-egy szolgáltatóról pontos képet kapj. Azonban ne csupán a bemutatkozásuk alapján döntsetek a kiválasztás során! Tájékozódjatok több forrásból. A szolgáltatók értékelésénél további plusz információt, valós véleményeken alapuló hozzászólást olvashattok, amik alapján még pontosabban ítélhetitek meg a szolgáltató minőségét illetően.

Kipróbálom

Mentsd el a kedvenceket!

Miközben feltérképezed egy adott szolgáltatótípus felhozatalát (amiből elég sok is lehet), ne hagyd veszni a számodra szimpatikus és megfelelőnek vélt találatokat, mentsd el őket a Szolgáltatásmenedzserben, hogy később bármikor, bármilyen szolgáltatót megtalálj egy helyen.
Javasoljuk, hogy minden olyan szolgáltatót ments el, ami kicsit is felkeltette az érdeklődésed! Később bármikor megtekintheted a kedvenceid között és bármikor átnézheted, bővítheted, vagy éppen ritkíthatod a listád. Így nem kell újra és újra elölről kezdened a kereséseket.

Kipróbálom

Saját feljegyzések készítése, prioritások kezelése

Minden elmentett (kedvelt) szolgáltatóhoz saját megjegyzést tudsz hozzáadni. Ez nagyban segít abban, hogy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvételed és árajánlatkérésed során elhangzott, vagy írásban kapott főbb információkat el tudd menteni az adott kedvencedhez.
Valahányszor belépsz a Szolgáltatásmenedzserbe, minden információt egy helyen találsz majd, így még teljesebb összképet kapsz az összehasonlításhoz.
Miután minden információ a kezedben van, a szolgáltatókat rangsorolni tudod egy skálán, valamint jelölheted azt is, hogy éppen hol tart a kapcsolatfelvételed velük.

Kipróbálom