Mondj búcsút a váratlan, nem tervezett kiadásoknak!

Esküvői költségvetés-tervező

Mondj búcsút a váratlan, nem tervezett kiadásoknak!

Esküvői költségvetés-tervező funkciói

Becsült és valós költségvetés rögzítése

A költségvetés-tervezőt új alapokra helyeztük, ami olyan, akár egy pénzügyi tanácsadó. Egy helyen rögzítheted a becsült és az árajánlatok után véglegesített valós költségeket.

Kifizetések, költségvetés tételes lebontása

Minden szolgáltatásnál lebonthatod a költségvetést. Tételesen rögzítheted a hozzá tartozó kiadásokat, állíthatsz be fizetési határidőt, fűzhetsz hozzá megjegyzést.

Összesített nézet és nyomtatás

Az elkészült költségvetésed, valamint az ütemezett kifizetéseket bármikor kinyomtathatod. A költségvetés tervezése során mindent egyben tarthatsz az összesítő oldalak segítségével.

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Becsült és valós költségvetés rögzítése

Az esküvői költségvetés-tervezőnk olyan, akár egy profi pénzügyi tanácsadó. Segítségével könnyen átláthatóvá válik minden kiadás és a kifizetések is egyszerűen nyomon követhetők. Nem lesz egyetlen váratlan és elfeledett kiadás az esküvőszervezésed során.
Rendszerünkben új alapokra helyeztük a költségvetés vezetését és kalkulálását. Becsült és valós költségeid külön-külön tudod rögzíteni és kezelni a rendszerben. Így nincs más dolgod, mint az esküvőtökre szánt keretösszegből megadnod az egyes szolgáltatókra fordítandó összeget, összegkeretet. Azaz mennyi pénzt szántok esküvői helyszínre, zenekarra vagy DJ-re... stb. Majd miután felvetted a kapcsolatot a szolgáltatókkal és pontos árajánlatot kaptál az elképzelésedre azt rögzítsd a valós kiadások alá. Így könnyedén össze tudod hasonlítani a becsült és a valós költségeket.

Kipróbálom

Kifizetések, költségvetés tételes lebontása

Minden általad felvett szolgáltatói típusnál lehetőséged van a költségvetés pontos lebontására. Ez minden szolgáltatónál más-más lehet, mint például: munkadíj, útiköltség, előleg, ellátás, menü stb. A lebontott kiadási tételeket bármikor szerkesztheted vagy törölheted. Ezekből a tételes kiadásokból rajzolódik ki a becsült és a valós kiadások összköltsége.
Miután kész vagy a költségvetésed tételes lebontásával, mindegyikhez kifizetést tudsz hozzárendelni. A kifizetések vezetésével a fizetések ütemezését is megadhatod, így bármikor láthatod, hogy mikor, kinek és milyen összeget kell folyósítanod pontosan. Ha esetleg elfelejtettél rendezni egy ütemezett fizetést, a költségvetés-tervezőbe belépve a rendszer jelzi azt számodra.

Az összesített kifizetéseket könnyedén kinyomtathatod vagy exportálhatod a böngésződből pdf-ként.

Kipróbálom