Kérdezz bátran, hiszen más párok szívesen segítenek neked!

Esküvői fórum

Kérdezz bátran, hiszen más párok szívesen segítenek neked!

Esküvői fórum funkciói

Hozzászólás

Szólj hozzá a témakörök bejegyzéseihez. Szöveges véleményedhez képet is csatolhatsz, amit a beszélgetés minden résztvevője láthat.

Saját bejegyzés

A fórumon található témakörökön belül bármikor indíthatsz saját beszélgetést. Tedd fel kérdésed, hogy segítségedre legyenek mások!

Helpdesk

A fórumon üzemel a FrigyreLépek helpdesk központja. Miben lehetünk segítségedre? Írd meg nekünk és szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Párok mondták

Tekintsétek meg, hogy mi a véleményük más pároknak a funkcióról

Dávid és Tünde

Egy nagyon jól kezelhető és átlátható oldal a FrigyreLépek.hu, sok-sok funkcióval amelyek nagyban megkönnyítik az esküvőszervezést. Összetett lap, kezelése mégis egyértelmű. A költségvetés tervező jóval túlmutat egy hagyományos "kivonós" módszeren, ami esetünkben nagyon hasznosnak bizonyult. A legapróbb részletekről sem feledkeztünk meg. Csak ajánlani tudom az oldalt minden ifjú párnak!    

Dávid és Tünde
Laura és Péter

Elég hamar végeztünk az esküvőnk szervezésével. Minden mozzanatot a Frigyrelépek oldalán terveztünk meg és derakasan állta a kihívásokat. Azért volt pár módosítgatás mire mindennel elkészültünk... Nagyon hasznos és bőséges lehetőséget biztosítanak az egyes tervezői eszközök. Bróbáljátok ki bátran!  Mi nem csalódtunk benne.

Laura és Péter
Zsófi és Áron

A páromnál precízebb ember nem létezik :-) Természetesen az esküvőnk tervezése sem történhetett ad hoc módon. Örülök, hogy a nagy nap megtervezése zökkenőmentes volt, amiben azért a Frigyrelépek honlap is nagy szerepet játszott. "A stresszmentes esküvőtervezés, ahol mindent egy kézben tarthatsz", ami teljesen igaz. Köszönjük a lehetőséget! 

Zsófi és Áron
Petra és Zoltán

Papír és ceruza. Gondoltam teljesen elegendő lesz mindenre... Úgy alakult, hogy kipróbáltam a frigyrelepek.hu oldalát és két hét után jutott eszembe, hogy tulajdonképpen előkészítettem az íróeszközöket a nagy napunk tervezéséhez. Nem volt rá szükség :-) Ez idő alatt majdnem minden fontosabb dolgot rögzítettem a tervezési eszközökben. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Petra és Zoltán
Gyuri és Judit

Sok fejfájástól kímélt meg a frigyrelépek honlapja. Precízen és akár nagyon-nagyon aprólékosan is rögzíthető benne minden. A mi esküvőnk az átlagnál nagyobb látszámú volt, így oda kellett figyelni mindenre a szervezés során. Szerencsére az oldal mindenre felkészült ami hihetetlenül jól jött :-) Tapasztalatból írom, hogy ajánlom mindenkinek!

Gyuri és Judit

Hozzászólás és saját bejegyzés indítása

Regisztrációd után bármilyen témához hozzászólhatsz, vagy indíthatsz saját bejegyzést. A fórumon megtekintheted a felhasználók aktivitását, úgy mint: vélemény, saját beszélgetés, hozzászólások számát, és a szolgáltatók felé leadott értékeléseket egyaránt. Sőt, akár privát üzenetet is küldhetsz a fórumon lévő felhasználók részére, s a beszélgetést a FrigyreLépek saját levelezőrendszerén belül folytathatjátok.

Hozzászólásnál, saját bejegyzésnél lehetőséged van képek feltöltésre, hogy még teljesebb legyen üzeneted.

Kipróbálom

HELPDESK szolgáltatás

A helpdesk egy segítségnyújtó központ, ahol a FrigyreLépek kezelésével, illetve hibabejelentésével kapcsoltban írhatsz nekünk. A felmerülő kérdésedre a legrövidebb időn belül válaszolunk. A Helpdesk mindenki számára nyilvános. Ez nagyban megkönnyíti segítségnyújtásunkat az oldal felhasználói felé. Amennyiben mások is hasonló kérdéssel vagy problémával fordulnának hozzánk, azt már nem szükséges feltenniük, hisz az arra adott válaszainkat is láthatják.

Ha nem szeretnéd, hogy a kérdésed nyilvános legyen, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@frigyrelepek.hu címen.

Kipróbálom